Ferdinand Bolstraat 66-68
1072 LM Amsterdam
+31 (0)20 671 22 30

Polyscience Sous Vide model Professional Chef

Polyscience Sous Vide model Professional Chef
Prijs incl. BTW (= 867,- excl. BTW)

Sous Vide koken is een oude kooktechniek (afkomstig uit Frankrijk) waarbij vacuüm verpakte ingrediënten op lage temperatuur worden bereidt. Als gevolg van de lage temperatuur (60-85°C) breken vezels en proteïnen zeer langzaam af, hetgeen de smaak versterkt en tevens resulteert in een zachte structuur. Voedingsstoffen en kleur blijven eveneens behouden.

De Thermal Circulator is een geavanceerd verwarmingssysteem, speciaal ontwikkeld voor Sous Vide koken. De Thermal Circulator is in staat water op zeer nauwkeurige en constante wijze te verwarmen. Het apparaat is instelbaar tot 100°C, met een nauwkeurigheid van 0.1°C. Een pomp geeft optimale controle over de temperatuur door circulatie van de vloeistof met een capaciteit van 12 liter per minuut.

Kenmerken van model SVC-AC2E:
- maximale capaciteit waterbad: 30 liter
- instelbaar tot 100°C
- uiterste precisie (ca. 0,1°C)
- eenvoudig instellen / aanpassen van de temperatuur
- één pomp snelheid
- LCD display
- afmetingen: 35,9 x 9,8 x 18,7 cm (hxbxd)
- aansluitgegevens: 240V 50/60Hz 7.5A

Zie ook:
http://www.youtube.com/polyscience

PolyScience is een vooraanstaande Amerikaanse fabrikant van uiterst nauwkeurige verwarming- en koelapparatuur voor laboratoria. Met deze kennis en ervaring heeft PolyScience een assortiment koel- en verwarmingsapparatuur ontwikkeld voor de (professionele) kok. Talloze (sterren-)chefs over de hele wereld werken met de apparatuur van PolyScience.

 

€ 1.049,00
artikel: SVC-AC2E