Ferdinand Bolstraat 66-68
1072 LM Amsterdam
+31 (0)20 671 22 30

Kuvings Big Mouth slow juicer - wit

Kuvings Big Mouth slow juicer
tevens Kuvings Compleet genaamd
Kleur: wit

Deze slow juicer maakt eenvoudig en snel gezonde sap uit groente, fruit en tarwegras. Met als resultaat sap dat boordevol vitaminen, mineralen en enzymen zit. 
De Kuvings is uitgevoerd met een grote opening om hele appels, peren, tomaten, etc te kunnen verwerken. Dankzij een extra krachtige, stille inductiemotor (van 240W) kan de deze slow juicer ook probleemloos vezelachtige groente en fruit verwerken. De speciaal gevormde persvijzel snijdt grote de ingredienten eerst zelf in kleinere stukken om het vervolgens uit te persen.
De slowjuicer draait met een laag toerental van 60tpm, waardoor vitamines bouwhouden blijven en tijdens het persen komt het groente of fruit nauwlijks in contact, hetgeen oxidatie voorkomt. De sap blijft hierdoor tot zelfs 48 houdbaar.
De combinatie van grote toevoer en krachtige motor maakt deze machine eveneens zeer geschikt voor gebruik in de horeca. En met behulp van een optioneel hulpstuk maakt u ook ijsgerechten en smoothies met deze Kuvings Compleet. Kortom, een fantastische machine allround juicer!
Alle onderdelen welke in contact komen met de ingredienten of het sap, zijn vervaardigd uit BPA-vrij kunststof.

Kenmerken:
- inductiemotor 240W
- toerental: 60 tpm
- extra grote toevoer/opening
- gewicht: 6,7kg
- afmetingen: 48,4x22,8x20,8cm (hxbxd)
- garantie: 2 jaar | 10 jaar op de motor

€ 399,00
artikel: