Ferdinand Bolstraat 66-68
1072 LM Amsterdam
+31 (0)20 671 22 30

Waring Pro Prep mini cutter/mixer

Waring Pro Prep
Professionele mini foodprocessor voor haken en malen.
Een kleine machine met bijzonder grote prestaties!
Prijs inclusief BTW.

De Pro Prep is een compacte, professionele machine voor hakken en malen. En daarmee is het een ideale machine voor voorbereidingen (mis en place) of afwerkingen (finishing touch) in de (professionele) keuken.
De machine is uitgevoerd met een zware en uiterst stille inductiemotor met een vermogen van 200W. Deze draait met snelheid van 3000 tpm.
De Pro Prep wordt geleverd met twee aparte - speciaal ontwikkelde - sets van mengkom, deksel en mes voor hakken/pureren en malen.

De set voor hakken bestaat uit een transparante kom met een inhoud van 750 ml, een speciaal gevormd sikkel mes en een bijbehorende deksel. Bijzonder handig voor het hakken (choppen) van knoflook, sjalotjes en uien. Maar ook voor het fijnhakken van kruiden als baslicum, rozemarijn, thijm en peterselie.
De deksel is aan twee zijden uitgevoerd met afgeschermede gaatjes om vloeistoffen, olie of eieren toe te voegen. Dit kan probleemloos met een draaiende motor. In een mum van tijd maakt U mooie gladde sauzen, crèmes of toppings.

De set voor malen bestaat uit een speciaal gevormde, gepatenteerde transparante menkom van 0,5 liter, een uniek mes met 3 snijbladen. De bijbehorende deksel is eveneens uniek gevormd en is volledig gesloten, zodat er niks tijdens het malen kan ontsnappen.
Met deze set maalt U probleemloos parmezaanse kaas, harde chocolade, noten, koffiebonen, peperkorrels en mosterdzaad.

Beide mengkommen, deksels en messen zijn vaatwasmachine bestendig.
De machine is voorzien van een aparte aan/uitschakelaar en een pulse en continu bediening.
Afmetingen: 12x7x21,6x25,5cm (bxdxh)
Aansluiting: 230v, 50Hz, 200W
Toerental: 3000 tpm

€ 449,00
artikel: WCG75K