Ferdinand Bolstraat 66-68
1072 LM Amsterdam
+31 (0)20 671 22 30

Ankarsrum/Assistent Original kneedmachine

Ankarsrum Original kneedmachine
Kleur: rood

De Ankarsum Original wordt gezien als de beste deegmachine in z′n soort. De mixer is ook bekend onder de naam Assistent Original en bestaat al sinds 1940.
De Ankarsum Original wordt geleverd met een roestvrij stalen mengkom van 7 liter. De krachtige 800W motor kan tot maar liefst 5kg aan deeg verwerken en daarmee onderscheidendt deze machine zich van de meeste andere mixers. 
De motor is uitgevoerd met een uniek drijfwerk, waardoor het toerental geregeld kan worden van 40 tot 190 tpm. Het motorkoppel wordt daarbij automatisch aangepast aan de belasting, waardoor de motor altijd met de juiste kracht werkt. Naast een knop voor de snelheidsregeling is de machine tevens uitgevoerd met een time, welke tot 12 minuten kan worden ingesteld.

Tot de standaard uitrusting van de machine behoren de volgende items:
- 7 liter roestvrij stalen menkom 
- deegroller
- deegmes en deegschraper
- deeghaak 
- kunststof mengkom met dubbele kloppers
- ballongarde 
- deksel 

Aan de bovenzijde van de machine zit een beweegbare stalen arm. Hieraan wordt de deegroller bevestigd voor het kneden van deeg.
Naast de standaard hulpstukken, zijn er voor de Ankarsum Original diverse accessoires verkrijgbaar. Hiermee verandert U deze kneedmachine is een veelzijdige keukenmachine.

Kenmerken:
- metalen behuizing
- motorvermogen: 1500W
- regelbare snelheid
- timer tot 12 minuten
- 7 liter inhoud
- capaciteit: tot 5 kg deeg.
- capaciteit: 1,5 liter vloeistof.
- afmetingen: 40x36x17cm (lxbxh)
- gewicht: 9 kg
- 5 jaar fabrieksgarantie op motor

€ 749,00
artikel: AKM6230R