Ferdinand Bolstraat 66-68
1072 LM Amsterdam
+31 (0)20 671 22 30

Angel Slow Juicer model Angelia AG-8500 S

Angel Slow Juicer model Angelia 
Type AG-8500 S

De Angel Angelia is de ongekroonde koning onder de Slow Juicers. 
De fabrikant heeft ruim 25 jaar ervaring en dat is duidelijk af te lezen aan de ongekende hoge kwaliteit en duurzaamheid van deze machine. Om deze hoge kwaliteit te waarborgen wordt de Angel Angelia volledig handmatig gemonteerd. Pure vakmanschap!

De Angel Slow Juicer is uitgevoerd met een zeer krachtige (3pk), fluisterstille motor met Twin Gear aandrijving. Hiermee is de Angel de krachtigste in het segment.
De motor draait
 met een zeer laag toerental (86 omwentelingen per minuut) en hierdoor perst de Angel met een minimum aan wrijving. Dit resulteert in een bijzonder hoog rendement (tot 80% meer) en sap met 3x meer voedingsstoffen (vitaminen, mineralen, antioxidanten en enzymen). 
Slimme technologie bepaalt 
automatisch de benodigde perskracht.
Dit topmodel van Angel is voorzien van een automatische terugloopstand: als de machine overbelast dreigt te raken, schakelt de machine automatisch terug om blokkades te voorkomen.

In tegenstelling tot centrifugesystemen, komt het sap nauwelijks in aanraking met zuurstof, waardoor er geen oxidatie kan plaats vinden. Het sap kleurt niet bruin en blijft het veel langer houdbaar.

De Angel Angelia is volledig gemaakt uit roestvrij stalen onderdelen. De machine is voorzien van een speciale antibacteriele coating, welke 95% van schadelijke stoffen (op de schil) worden verwijderd.
Model AG-8500 S onderscheidt zich van de andere uitvoeringen in de kwaliteit van het roestvrij staal. De worm en de zeef zijn uitgevoerd in een uiterst harde en meest hoogwaardige kwaliteit (18/12). Deze kwaliteit wordt normaal gebruikt voor chirurgische instrumenten.

De Angel Angelia is bijzonder veelzijdig. 
Het apparaat is geschikt voor:
- fruit (hard en zacht)
- groente (hard en zacht)
- tarwegrassen en bladeren
- noten, zaden, bonen,  
- botjes (getest door Wouter Klootwijk) 

Het apparaat is eveneens zeer veilig:
- werkt alleen als alle onderdelen zijn gemonteerd
- AAN-UIT schakelaar aan achterzijde
- overhittingsbeveiliging
- bescherming tegen vastloper (koppeling)

Kenmerken:
- afmetingen: 49,5x19,7x26,7cm (lxbxh)
- garantie: 5 jaar op motor en 3 jaar op onderdelen
- gewicht: 9,5 kg
- motor: dubbelfasefunctie
- toeren/minuut: 82
- stroomverbruik: 180 W  
- onderdelen vaatwasmachine bestendig 

 

 

€ 1.729,00
artikel: AG-8500 S