Ferdinand Bolstraat 66-68
1072 LM Amsterdam
+31 (0)20 671 22 30

Polyscience Sous Vide model Professional Classic

PolyScience Sous Vide Professional Classic
Prijs incl. BTW (= 1.238,- excl. BTW)

Sous Vide koken is inmiddels niet meer weg te denken in de professionele keuken. Met Sous Vide koken kunnen ingredienten op de mooiste manier worden bereidt.

Sous Vide koken is een oude kooktechniek (afkomstig uit Frankrijk) waarbij vacuüm verpakte ingrediënten op lage temperatuur worden bereidt. Als gevolg van de lage temperatuur (60-85°C) breken vezels en proteïnen zeer langzaam af, hetgeen de smaak versterkt en tevens resulteert in een zachte structuur. Voedingsstoffen en kleur blijven eveneens behouden.

De Thermal Circulator is een geavanceerd verwarmingssysteem, speciaal ontwikkeld voor Sous Vide koken. De Thermal Circulator is in staat water op zeer nauwkeurige en constante wijze te verwarmen. Het apparaat is instelbaar tot 100°C, met een uiterste nauwkeurigheid en een pomp geeft optimale controle over de temperatuur door circulatie van de vloeistof.

Dit systeem bestaat uit:
1. Thermal Circulator model Classic: één van het meest populaire en betrouwbare verwarmingssysteem. Deze versie is hiervan de nieuwste uitvoering.
2. Protective Heat Cover: deze beschermkooi beschermd de kunststof vacuumzakken tegen contact met het hete verwarmingselement. 

Kenmerken van Sous Vide thermostaat 7306AC2E5:
- nauwkeurigheid: ±0.05ºC
- maximale temperatuur: 150ºC
- maximale capaciteit: 45 liter 
- 3 voorinstelbare temperaturen
- 2 pompsnelheden
- 110 Watt verwarmingselement
- auto restart functie 
- overhitting beveiliging
- alarm- en foutindicatie 
- afmetingen: 31.2 x 11.7 x 14.6 cm 

Polyscience is een vooraanstaande Amerikaanse fabrikant van uiterst nauwkeurige verwarming- en koelapparatuur voor laboratoria. Met deze kennis en ervaring heeft Polyscience een assortiment koel- en verwarmingsapparatuur ontwikkeld voor de (professionele) kok. Talloze (sterren-)chefs over de hele wereld werken met de apparatuur van Polyscience.

€ 1.498,00
artikel: 7306AC2E5