Kookboeken

Sous Vide Cookbook

 

Sous Vide - for the home cook
Douglas Baldwin


This book and a temperature controlled water bath will forever change the way you cook, eat, and entertain. By the author of The Practical Guide to Sous Vide Cooking, this first book on sous vide, simplified for the home cook, contains over 200 kitchen-tested, delicious recipes for meat, fish, poultry, game, sauces, fruits, vegetables, and even desserts. € 29,95


 


Under Pressure - Cooking Sous Vide
Thomas Keller


Thomas Keller, bekend van het beroemde restaurant The French Laundry, heeft de sous-vide techniek geperfectioneerd. In dit boek, met een introductie van Harold McGee, deelt Keller zijn ervaringen, kennis en recepten. € 59,95


 !Nieuw! Sous-vide,de vacuumrevolutie, technieken en recepten

 

Sous vide cuisine
Technieken en recepten
Joan Roca en Salvador Brugués

In dit boek geven de Spaanse chefs Joan Roca en Salvador Brugués duidelijke uitleg over het o.a. het principe, de technieken en garingsprocessen en de benodigde materialen. Verder veel recepten en sous-vide koken stap voor stap. Nederlandstalig. € 99,95


Verwacht in maart 2011

Modernist Cuisine

Modernist Cuisine is a six-volume, 2,438-page set that is des­tined to rein­vent cook­ing. The lav­ishly illus­trated books use thou­sands of orig­i­nal images to make the sci­ence and tech­nol­ogy clear and engaging.
“This book will change the way we under­stand the kitchen.” — Ferran Adrià